Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

Az új APS (Activ Power System) technológiával ellátott fatüzelésű SUPRA tűzterek és kályhák megfelelnek a francia HP3E (Magas Energetikai, Gazdaságossági és Környezetvédelmi Teljesítmény) kritériumainak. Ezen ismérvek jellemzik a magas hatásfokú és alacsony fogyasztású készülékeket, a fokozott komfortérzet érdekében optimalizált teljesítményű készülékeket, az alacsony por- és részecske-kibocsátású, teljes égésű készülékeket és a szénciklusban semleges készülékeket.

Ezek a készülékek az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével óvják a bolygót.

 

APS (ACTIV POWER SYSTEM) TECHNOLÓGIA

KONCEPCIONÁLIS BRAVÚR

Az APS (Activ Power System) rendszer a pontosan szükséges és elegendő teljesítmény használatát teszi lehetővé, amivel a készüléknek helyt adó helyiség túlfűtése nélkül, a rossz minőségű égés, a korom és a szennyeződés elsődleges forrásának számító hosszantartó, alacsony fokozatú működés elkerülésével járul hozzá a nappali helyiségek kényelmes fűtéséhez.

Ez a mai kor csúcstechnológiáját képviselő rendszer 5 kW-os aktív névleges teljesítményen történő működésre alapul, ami által kivételes, 85%-os hatásfok és - következésképpen – korlátozott fafogyasztás érhető el.

Az APS készülékek, szükség esetén, egy új „felfűtési teljesítményt” is biztosítanak. Ekkor a készülék egy kifejezetten a lehűlt helyiségek gyors felfűtésére szolgáló fokozott teljesítménnyel (10kW-ig 78%-os hatásfokkal) működik, mielőtt visszaállna a szokásos teljesítményre és a rendes hatásfokra.

Az APS technológia továbbá a kettős égést és a szabadalmaztatott füstkamrában zajló hőcsere meghosszabbodását is elősegíti. A rendszer a porszemcsék és a részecskék elégetésével a fa magas hőfokon végbemenő maximális elégését segíti, miközben az optimális hőcsere érdekében a maradékfüstöt hosszú út megtételére készteti a rendszerben.

 

Az APS rendszerrel ellátott SUPRA kandallóbetétek egyéb erősségei:

Szabadalmaztatott légtömörség-kiegyenlítő, amely tökéletes légtömörséget biztosít és lehetővé teszi az égéstér esetleges deformálódásának elkerülését, amikor az nagyon felmelegszik: az optimális és rendkívüli hatásfokú működés záloga.

Kivehető és adaptálható TWEEN huzatkiegyenlítő: hibás, nem megfelelő huzatot biztosító kéményre is felszerelhető a készülék, ezáltal elkerülhetők a javítás jelentős költségei.

A ”tornádó hatás” technológia, amely a kettős, alsó és felső öblítő levegő bevezetésével a készülék üvegének optimális tisztaságot biztosít.

A készüléken található védőburkolatnak köszönhető kis beépítési helyigénye van a készüléknek, a falhoz közel helyezhető anélkül, hogy kiegészítő szigetelés lenne szükséges.

Vermikulit, inox, acél, öntöttvas: a készülékben a tulajdonságaiknak megfelelően optimálisan elhelyezett összes anyag pontos szerepet tölt be a készülék hatékony működésében.

Különösen kiváló ökológiai mutatók kiegészítő szűrő és katalizátor nélküli készülékekhez képest: a könnyű használat és a gazdaságosság zálogai.

Az APS tűzterek a manapság hatályos legszigorúbb (DIN+) szabványok előírásait is túlteljesítik és a nagyon alacsony por- és CO kibocsátás tekintetében a 2015-ben életbe lépő európai szabványoknak is megfelelnek.

 Az új APS (Activ Power System) technológiával ellátott fatüzelésű SUPRA tűzterek és kályhák megfelelnek a francia HP3E (Magas Energetikai, Gazdaságossági és Környezetvédelmi Teljesítmény) kritériumainak. Ezen ismérvek jellemzik a magas hatásfokú és alacsony fogyasztású készülékeket, a fokozott komfortérzet érdekében optimalizált teljesítményű készülékeket, az alacsony por- és részecske-kibocsátású, teljes égésű készülékeket és a szénciklusban semleges készülékeket.

Ezek a készülékek az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésével óvják a bolygót.

1. Légtömör, hegesztett acél + vermikulit tűztér: magas hőmérsékleten végbemenő, tiszta és magas hatásfokú, tökéletesen biztonságos égést biztosít.

2. APS füstkamara hőcserélő: ez egy két füstterelővel és négy hőcserélő csővel kombinált műszaki labirintus, amit az 5. sz. by-pass szelep vezérel. Feladata a füstkiáramlás lassítása a hőcsere optimalizálása érdekében.

Könnyű üzemeltetés:

a 3. sz. szabályozó lehetővé teszi a tűz szabályozását; a beérkező levegőre hatást gyakorolva hozzájárul a begyulladás elősegítéséhez, a teljesítmény szabályozásához és az üveg tisztaságának biztosításához. Egy másik vezérlés az

5. sz. by-pass szelep szabályozását teszi lehetővé, hogy a füst vagy a füstkamrába ömöljön, vagy pedig közvetlenül az elvezetőbe távozzon, amikor kinyitjuk az ajtót, hogy tegyünk a tűzre.

4. „IN AIR rendszer” külső levegő csatlakozás Ø 80 mm: a kültérből egy csatornán keresztül bevezetett levegő az elsődleges levegőkört táplálja, amely elősegíti a tűz begyulladását és az égést, valamint a másodlagos levegőkört, ami a lehető legnagyobb mennyiségű részecske és por elégését biztosító utóégésben játszik szerepet. Az IN-AIR rendszer lehetővé teszi a készülék független működését, még központi porszívó vagy konyhai szagelszívó alkalmazása esetén is.

6. Teljes üveg ajtó: elősegíti a hő szétsugárzását a helyiségben és modern megjelenést biztosít a készüléknek.

7. Dupla öblítő-levegő rendszer: a felső és alsó öblítéssel fokozza a TORNÁDÓ rendszer hatékonyságát és szerepet játszik az optimalizált égésben.

8. Kettős égés: a két tűzálló inox csatornába vezetett előmelegített égési levegő oxigénnel látja el az égésteret:
- előidézi az el nem égett gázok másodlagos elégését
- növeli a hatásfokot
- óvja a környezetet a por- és részecskemennyiség minimalizálásával
- megóvja a vezetéket a korom és a szennyeződések lerakódásától

9. Működés közben kivehető hamugyűjtő: az üveg szitanyomott része mögé rejtett nagy befogadóképességű hamugyűjtő lehetővé teszi a működés közben történő hamuzást.

10. Levegő-elosztó és konvekciós burkolat: lehetővé teszi, hogy az égéskamrán és a füstkamrán történő áthaladás során a helyiség levegője felmelegedjen a konvekciós meleglevegő-kimeneteken történő kiáramlás előtt.

11. Ventilátor-szett opcióban (a tűzterekhez): felgyorsítja a hőáramlást a meleg levegő többi helyiségbe történő eljuttatása érdekében. [Ez a funkció a kályhák TURBO változataiban megtalálható].

12. 150 mm átmérőjű füstkivezető csonk: majdnem minden méretű kéményhez csatlakoztatható a készülék, ideértve azt az esetet is, ha 200 mm-es kerámia vagy inox kéményhez kell csatlakoztatni a készüléket. 45 cm-es készülékmélység: lehetővé teszi a kismélységű beépítést, hogy a helyiségből minél kisebb területet foglaljon el.

13. Szintezhető lábak: segítségükkel a tűztér magassága 17 és 37 cm között állítható és kiegyenlíthető a készüléknek helyt adó felület szintkülönbsége valamint a berendezés dilatációja anélkül, hogy az kihatna a burkolatra vagy a dísztakarásra.

14. TWEEN huzatkiegyenlítő: a füstgáz huzatának pontos szabályozásához, akármilyen is legyen a füstelvezető típusa.

15. A szabadalmaztatott légtömörség-kiegyenlítő: tökéletes légtömörséget biztosít és lehetővé teszi az égéstér esetleges deformálódásának elkerülését, amikor az nagyon felmelegszik.

vissza az előző oldalra

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kandallóvásárlás előtt áll?
Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!