Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön adatai
* Neve:
* E-mailcím:
Telefonszáma:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

A Double Spin égési szisztéma

  • Takarékos és tiszta égés
  • Magas hatásfok
  • Tökéletes lánghatás

A double spin speciális füstelvezető rendszert a Romotop fejlesztette ki, azzal a céllal, hogy a füstgáz a fűtőberendezés égésteréből a leghatékonyabb úton jusson el a kandallóbetét csövébe. Ezzel az ökológiai szempontból is fontos tiszta égést és magasfokú hatékonyságot ér el, természetesen az égés esztétikáját sem elhanyagolva.

 

A fenti képen jól látható, hogy az első samott lángterelő után a füstgáz két oldalra terelődik. A füstgáz két oldalra irányítása azért fontos, mert így megfelelően oszlik el a hő a kandallóbetéten, továbbá nagyszerűen tükrözi a lángok által nyújtott szépséget, így a tűz az égéstér teljes szélességében élvezhető.

A modern égéstér és füstkamra double spin rendszerének köszönhetően a Romotop kandallóbetétek a teljesítmény szempontjából kiváló paraméterekkel rendelkeznek.

Az alábbi képen látható, hogy a double spin rendszer az égés folyamatában sokkal szélesebb terjedelemben teljesíti az optimális hatékonyságot és kibocsátási értéket, mint a standard megoldások.

 

 

Ez a széles terjedelemben elért optimális teljesítmény kedvezően hat a vásárlókra, hisz abban biztosak lehetnek, hogy a kandallóbetétek mindig tökéletesen melegítenek normál fűtés során.

Mit jelent az Ön számára a double spin rendszer?

  • Az égés folyamata eltérő tüzelőanyag-felhasználás esetén is rendkívül stabil. Az égés akár nagyon kevés tüzelőanyaggal is fenntartható.
  • A kiváló égésminőség folyamatosan garantált. Más termékek esetében az égésminőség általában kisebb terjedelemben teljesül. Természetesen az ökológiai szempont összefüggésben áll a gazdasággal.
  • Formatervezők és más szakemberek eltérő hőveszteségű épületekbe is beépíthetik a Romotop kandallóbetéteket, még abban az esetben is, ha a nagy üvegezésű kandallóbetét nem ajánlott.
     
vissza az előző oldalra

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Kandallóvásárlás előtt áll?
Igényes és értékes terméket keres?
Rengeteg kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban?
Kérjen időpontot egy személyes, díjmentes konzultációra!